Mobike është një shërbim Bike-Sharing lehtësisht i përdorshëm, i cili do të ndryshojë mënyrën e të jetuarit në qytet.

Me Mobike

Për të përdorur Mobike mjafton një smartphone, nga ku mund të shkarkoni aplikacionin dhe shumë thjeshtë mund të:

Shpejtë

Gjeni Bicikletën Mobike më pranë teje.

Lirë

Paguani lëvizjen me formën e pagesës së zgjedhur.

Thjeshtë

Ribllokoni sapo të mbërrini në destinacionin tuaj.

Komod

Zhbllokoni bicikletën për të lëvizur.

SI TË PËRDORIM MOBIKE

SI TË PAGUAJMË MOBIKE

Si duket aplikacioni

Llojet e pagesës

30 Ditë

  • Abonim mujor për 30 ditë

  • Përdorim pa limit

  • Në të gjithë Tiranën

  • Pagesë me kartë krediti

Paguaj dhe Pedalo

  • Pagesë bazike

  • Kohëzgjatja 20 minuta

  • Përdorim me limit kohor

  • Në të gjithë Tiranën